Meniu

Repertoriu curent

You Say Tomato

de Joan Yago

You Say Tomato

de Joan Yago

Traducere: Florin Galiș
Regie:
Florin Liță
Scenografie:
Daniel Vizitiu
Sound design:
Adrian Piciorea

Data premierei: 08.04.2023

Durata: 1 h 15 min / Pauză: Nu

Program
05 aug 2024 21:00
Bilete

60 lei

 

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB!

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută în una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete.
- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului.

Producție realizată de Centrul de Creație și Cercetare Ion Sava în cadrul programului 9G la TNB.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 12 ani

Santi și Rosó sunt doi tineri artiști din Barcelona care au ajuns într-o localitate de provincie pentru a susține un show de “duete romantice”. La repetițiile pentru spectacol, cei doi încep să-și pună viețile și relația de iubire sub semnul întrebării. Aparent, evenimentul declanșator al acestei stări de încordare este accidentarea mașinii cumnatului lui Santi de către acesta.

Însă, adevăruri și îndoieli de cuplu nerecunoscute până atunci încep să iasă la suprafață: „nu mă iubești”, „nu mai e nimic între noi”, „de la început mi-am dat seama că relația nu o să funcționeze”. Cei doi ajung să se concentreze pe ceea ce nu au, pe lipsurile financiare neîmplinirea artistică. Totul se întâmplă sub presiunea apariției spectatorilor veniți la show-ul „duetelor romantice”.

O comedie dulce-amară despre sentimentul ratării. Despre ratarea  profesională, criza cuplului, nevoia de minciună și refugiul în visele neîmplinite.

Foto Florin Ghioca

 

                                     amfiteatru_ppc 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.bilet.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

La costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 4,90% / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma www.bilet.ro. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul www.bilet.ro, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
5
08
2024
Amfiteatru 21:00 Cumpără bilete
Rosó: Irina Ștefan Santi: Denis Hanganu
Tehnicianul: Daniel Buglea Jurnalista (apariție video): Bianca Cuculici

”Într-o inițiativă fericită (o producție realizată de Centrul de Creație și Cercetare Ion Sava Programul 9G, pe un text modern, interesant și incitant al autorului spaniol Joan Yago) și care, iată, rezistă, Teatrul Național București pune la dispoziția tinerilor creatori, care au prins șansa unui proiect de împrospătare a valorilor și promovare, scena Sălii Mici. Aici, la vreo sută și ceva de locuri, spectacolul condus cu profesionalism și rigoare de Florin Liță și jucat admirabil (cu forță și autenticitate, cu gingășie și umor) de tinerii și talentații Irina Ștefan și Denis Hanganu te provoacă la un moment necesar de empatie și înțelegere. Nu-l ocoliți, că e mare păcat!”

Bogdan Burileanu, Agenda Liternet - Cu sinceritate, despre o viață cam nașpa - You Say Tomato  

 

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo