Meniu

Spectacole

Artă

de Yazmina Reza

Artă

de Yazmina Reza

Regie:
Teodora Câmpineanu
Scenografie:
Teodora Câmpineanu
Ilustrație muzicală:
Teodora Câmpineanu

Durata: 1 h 20 min / Pauză: Nu

Program
13 mai 2024 20:30
Bilete

60 lei

50 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Vă așteptăm la un spectacol despre prietenie, adevăruri nespuse, despre Om. Spectacolul este un amestec de ludic și etic, alambicări psihologice și tot ceea ce constituie o relație interumană complicată. O conversație spumoasă și o remarcabilă construcție psihologică a unei prietenii vechi de cincisprezece ani.

O comedie inteligentă și savuroasă cu trei oameni, trei povești și o prietenie. Distinsă cu premiul Laurence Olivier pentru "Cel mai bun text de comedie", Premiul Tony și Premiul Criticilor din New York (Best Comedy), "Artă" este cea mai jucată piesă a Yasminei Reza și e tradusă în peste treizeci de limbi.

Un spectacol produs de The Creative Moustache.

 

Foto de Adrian Luican și Mihai Bădoi

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.bilet.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

La costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 4,90% / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma www.bilet.ro. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul www.bilet.ro, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
13
05
2024
Sala Atelier 20:30 Cumpără bilete
  Axel Moustache
Răzvan Ilie
Ionuț Iftimiciuc
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo