Meniu

Spectacole

Eu nu contez

de Florin Coman

Eu nu contez

de Florin Coman

Regie:
Costel Stoica

Pauză: Nu

Bilete

60 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Piesa este o poveste despre prietenie, iubire, omul de lângă tine. Este o poveste despre cineva care poate salva lumea, o persoană care trăieşte chiar lângă noi şi nu o băgăm în seamă... Este o poveste despre aproapele tău. Este despre mine, despre tine, despre noi toți... Despre nevoi. Și tristeți. Și iubiri. Și supărări. Și griji. Și eroi....

Subiectul este pe cât de sensibil pe atât de actual, spectacolul fiind foarte bine primit atât de publicul tânăr cât și de cel mai în vârstă. Dovada, o reprezintă numeroasele reprezentații avute atât în țară cât și în străinătate.
Distribuția se bucură de o echipa de 9 actori valoroși, în frunte cu domnul Marian Râlea, caștigător al premiului pentru cel mai bun actor de teatru, UNITER 2016 și al premiului pentru cel mai bun actor în rol principal la Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană - Brașov 2017.
Muzica interpretată live, la nai (muzica clasică) și voce (intervenții cu muzică populară), de către artista Narcisa Băleanu și un decor inedit, sunt alte două dintre atracțiile acestui spectacol.
Despre Narcisa Băleanu e interesant de știut că în cadrul vizitei oficiale a Prim-ministrului Japoniei, Shinzo Abe, la Muzeul Satului, ea a fost cea desemnată să-l întâmpine și să-l încânte cu interpretarea la Nai a câtorva piese din folclorul românesc. 

  Marian Râlea
Anamaria Pîslaru
Sorin Dinculescu
Relu Poalelungi
Georgiana Vrațiu
Beatrice Rubică
Altan Safta Zecheria
Mihai Hurduc
Cristi Constantinescu
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo