Meniu

Spectacole

Improvisneyland - Comedy show

Improvisneyland - Comedy show

Durata: 1 h 20 min / Pauză: Nu

Program
16 oct 2023 20:30
Bilete

50 lei

40 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Improvisneyland a aniversat anul acesta 14 ani de la înființare și promite un Mega-Show incendiar!

Cunoscuți ca veteranii teatrului de improvizație, Improvisneyland este unul din pionierii teatrului de improvizație din România. Dacă nu ai fost la noi la spectacole, probabil te-ai întâlnit cu noi la un training sau teambuilding al firmei sau poate la aniversarea sau nunta unui prieten, Improvisneyland aducând zâmbetul pe buze peste tot pe unde a pășit.

Dacă totuși, nu știi de unde să ne apuci, vă lăsăm mai jos câteva detalii despre noi:

Improvisneyland este formată din actori profesioniști de top, care joacă la cele mai importante teatre din România și în seriale de comedie cunoscute.

Trupa Improvisneyland este creatoarea Comedy Impro Fest, festivalul unde anual participă peste 15 trupe de teatru de improvizație iar râsul se întâlnește cu formate inovative.

Improvisneyland predă beneficiile improvizației în cadrul Academiei de improvizație și are peste 1000 absolvenți fericiți.

Iar dacă încă mai eziți dacă să vii la acest spectacol unic, iți spunem atât: Improvisneyland este Campioana Impro Battle 2022, care recunoaște cea mai tare trupă de improvizație din România.

Improvisneyland face Comedy Impro Show în stare pură, cu audiență pentru întreaga familie, interactiv, spontan, fără limită de vârstă sau de râs!

Un spectacol care se naște sub ochii tăi, de fiecare dată altfel.

Pentru a vedea atmosfera de la spectacol, vă invităm să vizualizați trailerul din galeria foto/video.

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.bilet.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

La costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 4,90% / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma www.bilet.ro. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul www.bilet.ro, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
16
10
2023
Sala Media 20:30 Cumpără bilete
  Axel Moustache
Pavel Bârsan
Andreea Samson
Radu Ciobănașu
Mădălin Mandin
Doina Antohi
Andreea Mateiu
Beatrice Rubică
La clape: Marian Hâncu
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo