Meniu

Știri

Nopți de vară la Amfiteatru TNB

14 Iunie 2024
Podcasturile Teatrului Național 03 Iulie 2024
În luna decembrie 2023, s-au împlinit 50 de ani de când Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”  din București își desfășoară activitatea în clădirea aflată la kilometrul  zero al capitalei, inaugurată  în decembrie 1973. Pe 23  decembrie 2023, a început o nouă serie Podcasturile Teatrului Național București, dedicată acestei aniversări, sub  genericul ”50 de ani în inima României”. Puteți vedea versiunea video a podcasturilor noastre pe binecunoscutul canal TNB-TV   Puteți asculta, podcasturile audio, online și offline, cautând Podcasturile Teatrului Național București, pe platformele: Buzzprout  Spreaker  Spotify   Google Podcasts  RedCircle  Abonează-te la podcasturile TNB pe una dintre platforme, descarcă aplicația pe telefon sau tabletă și poți asculta podcasturile noastre, cu frecvență bilunară. Podcasturile pot fi găsite și pe blog TNB, la adresa: BlogTnb   Podcasturile Teatrului Național București - Un teatru care vorbește cu tine! Aici puteți vedea toate podcasturile.
Citește mai mult >
Casa de bilete închisă 01 Iulie 2024
  Din 1 iulie 2024, Casa de bilete a TNB va fi închisă pe toată perioada verii! Pentru toate evenimentele găzduite care vor avea loc la Amfiteatru TNB și în sălile de spectacole, biletele vor putea fi achiziționate exclusiv online. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo