Meniu

Spectacole

Pe o pânză de păianjen

de Alexandru Popa

Pe o pânză de păianjen

de Alexandru Popa

Regie:
Vlad Zamfirescu
Scenografie:
Mădălina Marinescu

Pauză: Nu

Program
14 oct 2019 (Sala Mare) 20:30
Bilete

120 lei

100 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Întreaga echipă a celebrului spectacol “All inclusive” – actori, regizor, producător, dramaturg – pregătesc, în premieră absolută, o nouă producție teatrală de excepție: Pe o pânză de păianjen.

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

luni
14
10
2019
Sala Mare 20:30 Cumpără bilete
: Mirela Oprișor
Vlad Zamfirescu
Medeea Marinescu
Marius Manole
Diana Roman
                    
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo