Meniu

Știri

TNB suspendă spectacolele!

08 Martie 2021
Străini în noapte a fost reprogramat 31 Mai 2021
Spectacolul Străini în noapte programat pentru data de 29 martie 2021 a fost amânat pentru data de 31 mai 2021, ora 20.00, la Sala Mare a TNB. Biletele achiziționate rămân valabile pentru această dată sau vă puteți recupera contravaloarea acestora de la Casa de bilete a TNB sau de la mystage.ro pentru cele cumpărate online.  Vă mulțumim pentru înțelegere!
Citește mai mult >
Maratonul dramaturgiei israeliene pe scene românești 15 Aprilie 2021
Parte a proiectului Maratonul dramaturgiei israeliene pe scene românești, Teatrul Național din București prezintă în seara de joi, 15 aprilie 2021, cu difuzare între orele 20.00 si 24.00, spectacolul Noii infractori în regia lui Ion Caramitru pe textul scriitoarei israeliene Edna Mazia. Realizat în parteneriat cu Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul "Toma Caragiu" Ploieşti şi Teatrul "L.S. Bulandra" Bucureşti, proiectul este inițiat si coordonat de regizorul Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat din Constanța, cu ocazia Zilei Naționale a Israelului. Maratonul dramaturgiei israeliene pe scene românești este  un program online, găzduit pe pagina de facebook a teatrului organizator (www.facebook.com/teatruldestatconstanta) și se desfășoară de miercuri, 14 aprilie, până sâmbătă, 17 aprilie, reunind spectacole menite să pună în evidență, prin câteva exemple elocvente, valoarea şi consistenţa dramaturgiei israeliene în peisajul teatral românesc. Spectacolul TNB, Noii infractori poate fi urmărit, în intervalul orar mai sus menționat și pe pagina noastră de youtube, la adresa:  Youtube TNB   Vă mulțumim și vă așteptăm la teatru online!
Citește mai mult >
Sunt un orb a fost amânat 08 Martie 2021
Spectacolul Sunt un orb ce trebuia să aibă loc la TNB Sala Mare în data de 8 martie 2021 ora 17.30 și 20.00 se amână pentru data de 3 mai 2021 ora 17.30 și 20.00! Biletele cumpărate rămân valabile pentru această dată! Vă mulțumim pentru înțelegere!
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo