Meniu

Știri

Mesaj de Ziua Mondială a Teatrului 2019

27 Martie 2019
La final de mai la TNB, Dumnezeu se îmbracă de la second hand 29 Mai 2019
Miercuri 29 mai 2019, de la ora 19.30, într-un decor aproape cinematografic, sunteţi aşteptaţi la Sala Studio să vedeţi o piesă românească ce s-a bucurat de un succes deosebit încă de la premieră: Dumnezeu se îmbracă de la second hand de Iulian Margu, în regia lui Ion Caramitru. O comedie "de-a râsu-plânsu", în pur stil românesc. O surprinzătoare poveste de familie, traversând deceniile în acordurile unui pian de marcă... şi ale valsului lui Chopin. Din nou o poveste cu infractori, din care însă aflăm cât de uşor se pot schimba  rolurile, astfel încât hoţul  să se descopere a fi cel păgubit... O scurtă istorie a României moderne povestită cu ajutorul unui pian fermecat de actorii Lari Giorgescu, Dorin Andone, Carmen Ungureanu, Teodora Mareş, Armand Calotă, Fulvia Folosea, Eduard Adam, Ioan Andrei Ionescu şi Diana Dumbravă – care se alătură colegilor ei pentru a-i da viaţă... Scorpiei, personajul despre care se vorbeşte tot spectacolul dar care apare numai la final. Vă aşteptăm la teatru pentru detalii. Vă vor interesa!
Citește mai mult >
Anonimul venețian se mută la Sala Media 24 Mai 2019
Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, spectacolul Anonimul venețian programat astăzi, la Amfiteatru TNB, se joacă la Sala Media, la ora 21:00.
Citește mai mult >
Conferința Dan Dungaciu se mută la Sala Atelier! 17 Mai 2019
Conferința susținută de domnul Dan Dungaciu programată pentru data de 2 iunie 2019 la Sala Mică a TNB va fi mutată la Sala Atelier. Biletele cumpărate rămân valabile!   Vă mulțumim pentru înțelegere!
Citește mai mult >
Natalia Călin, câștigătoarea Premiului UNITER 13 Mai 2019
Actrița TNB Natalia Călin a fost desemnată Cea mai bună actriță într-un rol secundar și a primit Premiul UNITER în cadrul Galei care a avut loc la Teatrul Național din Cluj Napoca. Ea a primit această distincție pentru rolul Doamna Bologa din spectacolul Pădurea spânzuraţilor, după Liviu Rebreanu, scenariul, regia şi universul sonor Radu Afrim, producţie a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, la cea de-a 27-a gală a premiilor Uniunii Teatrale din România. "Eu sunt mama lui Apostol Bologa. Radu Afrim, ţie îţi mulţumesc pentru curajul pe care l-ai avut să mă renaşti, să mă chemi în lumile tale fabuloase, pentru povestea asta frumoasă. Aş vrea să vadă toată lumea acest spectacol pentru că e minunat", a spus câştigătoarea pe scena galei. Contracandidatele Nataliei Călin au fost: Sabrina Iaşchievici, pentru rolul Maşa din spectacolul „Pescăruşul”, de A.P. Cehov, regia Andrei Şerban, Unteatru, şi Mirela Oprişor, pentru rolul Stella din spectacolul „Un tramvai numit dorinţă”, de Tennessee Williams, regia Claudiu Goga, Teatrul Metropolis. Juriul de nominalizări pentru a 27-a ediţie a galei premiilor UNITER 2019 a fost alcătuit din criticii de teatru Monica Andronescu, Oana Borş şi Mircea Morariu. Spectacolele care au intrat în atenţia juriului sunt cele care au avut premiera în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2018. Juriul final, care i-a desemnat pe câştigători în seara galei a fost alcătuit din: Vlad Ivanov (actor), Doina Modola (critic), Maia Morgenstern (actriţă), Cristian Pepino (regizor) şi Viorica Petrovici (scenograf).   Despre Natalia Călin
Citește mai mult >
Toate Articolele
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
TNB I. L. Caragiale Logo