Meniu

Spectacole

Improjam & Impro 4teen

Improjam & Impro 4teen

Durata: 50 min / Pauză: Nu

Bilete

40 lei

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

La ora 18.00 în cadrul Comedy Impro Fest avem două spectacole: Improjam și Shortform!

1. Improjam

Improjam sau Open Impro sau Scena e a ta! Da, acum e ocazia ta să improvizezi. Și nu oriunde, ci chiar pe scena Teatrului Național! Sub coordonarea lui Axel Moustache, actor al Teatrului Național și membru fondator al Trupei Improvisneyland, cei care vor urca pe scena vor avea parte de provocări în care spiritul de echipă, spontaneitatea și creativitatea vor fi puse în valoare. Hai la Impro!

Cine poate participa? Oricine.

2. Impro 4teen by Impro 4teen

Impro 4teen este o trupă de improvizație de adolescenți nou formată, cu o experiență în improvizație de un an și jumătate. Antrenamentul trupei a fost asigurat de atenta grijă a mentorilor Pavel Bârsan de la Trupa Improvisneyland și Sergiu Costache, ce le-au oferit resursele necesare teoretice, dar și practice pentru a realiza un spectacol de short-form ce promite să exploreze momente adevărate, frumoase și pline de ludicitate.

Sloganul trupei: “Act Now, Justify Later.” Ușor de zis când ești 4teen.

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

 

*Weekendul 1 - 2 octombrie vă așteaptă cu improvizație si cu comedie cât cuprinde la Teatrul Național București, la cel mai spectaculos festival de impro!

Nu mai puțin de 17 spectacole și peste 8 ore de teatru, improvizație și sketch comedy vă așteaptă să râdeți cum nu ați mai râs demult, toate spectacolele având audiență pentru întreaga familie, fără limită de vârstă.

Comedy Impro Fest este organizat cu ocazia împlinirii a 12 ani de Academia de improvizație Improvisneyland. Spectacole sunt inovative, inspirate din filme sau romane, în versuri sau bazate pe teatru non-verbal, cu provocări, pe muzică sau la liber. În cadrul spectacolului Improjam, spectatorul este încurajat să urce chiar el pe scenă.

Vă invităm să studiați programul cu atenție și sperăm să vă revedem în sală. Și un mic hint din partea noastră, puteți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din ziua respectivă (5 reprezentații, 5 ore de show, distractie, voie buna si umor cat cuprinde)

Spectacolele sunt organizate de Syarela Arts în colaborare cu Fundația Ileana Mustatză.

Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo