Meniu

Repertoriu curent

Trei surori

Un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov

Trei surori

Un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov

Traducere: Raluca Rădulescu
Regie:
Radu Afrim
Scenariu:
Radu Afrim
Asistent regie:
Mădălina Ciupitu
Scenografie:
Irina Moscu
Asistent scenografie:
Mădălina Sandu, Arina Balaș
Costumul caprei realizat de:
Cosmin Florea
Video:
Andrei Cozlac
Sound design:
Călin Țopa
Univers sonor:
Radu Afrim
Lighting design:
Mircea Mitroi, Cristian Șimon
Regia tehnică:
Adrian Ionescu

Data premierei: 05.12.2019

Durata: 3 h / Pauză: 15 min

Program
28 dec 2019 (Sala Studio) 19:30
29 dec 2019 (Sala Studio) 19:30
Bilete

70 lei

50 lei

30 lei (cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari)

Din cauza efectelor stroboscopice și de lumină, de scurtă durată și intensitate, spectacolul nu este recomandat persoanelor cu fotosensibilitate și celor care suferă de epilepsie!

Spectacolul poate fi vizionat de copiii în vârstă de până la 14 ani, numai cu acordul sau împreună cu familia! (violenţă fizică, psihică şi de limbaj, minimă ca durată, intensitate şi număr de scene, nuditate)

După marele succes cu „Pădurea spânzuraților” de la finalul anului trecut, Radu Afrim revine în decembrie la TNB cu „Trei surori”- un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov. E știut faptul că Afrim pune rar în scenă dramaturgie clasică, preferând texte contemporane sau scenarii proprii. Atunci când însă o face, propune modernizări extrem de personale și incitante, cu un puternic impact asupra spectatorilor. Lumile recreate de el după texte clasice au stârnit controverse, au deranjat chiar, dar spectacolele sale nu au lăsat pe nimeni indiferent.

Radu Afrim provoacă din nou publicul, oferind un remix al unei piese clasice, o revitalizare halucinantă și extrem de actuală a unei povești spuse de sute de ori, un spectacol puternic, original și șocant care, la fel ca toate creațiile marca Afrim, îi va scoate pe spectatori din zona lor de confort. Departe de montările în care spiritul Rusiei e redat prin clişee, „Trei surori” de Radu Afrim propune o viziune suprarealistă, amestec de absurd, comic, grotesc, dar și de profundă sensibilitate, care plasează povestea celor trei surori în România zilelor noastre. În noul său spectacol de la TNB, Afrim creează un univers care se mulează pe receptivitatea publicului contemporan, cu trimiteri evidente la actualitate, dar care se integrează atât de bine în lumea imaginată de Cehov în urmă cu peste 100 de ani.   

„Trei surori” de la TNB nu este o montare „cehoviană” în sensul consacrat al termenului, ci oferă o viziune distinctă, recognoscibilă, în stilul care l-a impus pe Radu Afrim drept unul dintre cei mai neconvenționali și mai talentați regizori de teatru din România.

Spectacolul se bucură de o distribuție alcătuită din unii dintre cei mai cunoscuți actori ai momentului și este realizat în colaborare cu o echipă de artiști inovatori, cu care Afrim colaborează în mod constant (Irina Moscu – scenografie, Andrei Cozlac – video design, Călin Țopa - sound design). 

Cumpără bilete

*Prin accesarea butonului „Cumpără bilete” sunteți redirecționați pe website-ul www.mystage.ro care va facilita achiziționarea biletelor dumneavoastră.

Dacă optați să cumpărați bilete online, la costul biletului indicat de către TNB se adaugă o taxă suplimentară de 8% + 0.5 lei + TVA / bilet, care reprezintă costurile procesării și emiterii biletelor de către platforma MyStage. Notificarea taxei suplimentare se afișează de îndată ce accesați, pentru a cumpăra bilete online, site-ul MyStage, care emite, la cerere, factură fiscală pentru aceasta.

sâmbătă
28
12
2019
Sala Studio 19:30 Cumpără bilete
duminică
29
12
2019
Sala Studio 19:30 Cumpără bilete
Mașa: Raluca Aprodu                      Olga: Natalia Călin
Irina: Flavia Giurgiu                      Prozorov: Marius Manole
Verșinin: Emilian Oprea                      Tuzenbach: Istvan Teglas
Soția lui Verșinin: Irina Movilă                      Natalia Ivanovna: Ada Galeș
Bobi k68: Ciprian Nicula                      Kulîghin: Florin Călbăjos
Browser-ul dumneavoastra nu este de actualitate

Va rugam sa faceti update la unul dintre browserele de mai jos pentru a vizualiza site-ul TNB

Va multumi pentru intelegere! Google ChromeVersiunea 7+ FirefoxVersiunea 4+ Internet ExplorerVersiunea 8+ OperaVersiunea 4+ SafariVersiunea 5+
Sunt de acord

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

TNB I. L. Caragiale Logo